Ποιοι είμαστε

Η Αγγελική Στρουμπούλη γεννήθηκε στήν Ύδρα, όπου ζεί και εργάζεται. Αφού μεγάλωσε και σπούδασε τα παιδιά της, ανέλαβε το 1998 την διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ύδρας. Από το 2006 είναι συνέταιρος στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ύδρας και στην Υδραγωγή με ποσοστό συμμετοχής 50%.

Ο Σωτήρης Ηλιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στην Αμερική ( University of Southern California) και τελείωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία (City University, Dept. of Shipping Trade and Finance). Από το 2001 έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ύδρα όπου διδάσκει Αγγλικά από το 2002. Από το 2006 είναι συνέταιρος στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ύδρας και στην Υδραγωγή με ποσοστό συμμετοχής 50%.

Η Υδραγωγή ιδρύθηκε το 2006 από την Αγγελική Στρουμπούλη και τον Σωτήρη Ηλιάδη. Είναι μία “Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρία” με αντικείμενο την προώθηση της εκπαίδευσης στην Ύδρα. Συγκεντρώνει δωρεές από άτομα και φορείς που ενδιαφέρονται για την Ύδρα και διοχετεύει τα χρήματα αυτά σε δραστηριότητες που οφελούν τα παιδιά που μεγαλώνουν στο νησί.

Το όραμά μας για την Υδραγωγή γεννήθηκε μέσα από την συνεργασία μας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ύδρας, όπου δουλεύουμε καθημερινά με τα περισσότερα παιδιά της Ύδρας. Την ιδρύσαμε, όχι μόνο για να εντάξουμε τις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες μας κάτω από ένα κατάλληλο νομικό πρόσωπο, αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της παιδείας στην Ύδρα και να προσφέρουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες με σωστό προγραμματισμό και συνέπεια. Πιστεύουμε ότι η σημασία της παιδείας, ειδικά στην περιφέρεια, είναι αναμφισβήτητη και η οποιαδήποτε επένδυση σε αυτήν ασφαλής.

Υδραγωγή. Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Τσαμαδού7, 18040 Ύδρα

ΑΦΜ 099721800, ΔΟΥ Α’ Πειραιά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s